Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭昌和
Walter Chung Chang-Hwa  ♂
Aliases:  정창화




 
Filmography (1958-1985)
 
  監製 (6 films)
    怪招道士 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    少林沙彌 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    雷拳 (1983)    
    獻身 (1985)    
  導演 (16 films)
    望鄉 (1958)    
    艷諜神龍 (1967)    
    長相憶 (1967)    
    黃昏的劍客 (1967)    
    千面魔女 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    手刀 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    破戒 (1977)    
  剪接 (1 film)
    望鄉 (1958)    
  編劇 (4 films)
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    黑夜怪客 (1973)    
    鬼計雙雄 (1976)