Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張雪蘭
Cheung Shut-Lan  ♀
 
Filmography (1960-1965)
 
  動作設計 (1 film)
    一命救全家 (1961)    
  場記 (44 films)
    冷月寒梅(大結局) (1960)    
    冷月寒梅(下集) (1960)    
    冷月寒梅(上集) (1960)    
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    天賜福星 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    芙蓉帳暖渡春宵 (1961)    
    小千金 (1961)    
    小狀元 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    小孤女 (1961)    
    小俠白金龍 (1961)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    孖生小藝人 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    第一號女賊 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    香海情潮 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    老婆萬歲 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    乖孫 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    大丈夫日記 (1964)    
    神龍五虎將 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    情天劫 (1965)    
    月光光 (1965)    
    巫山夢斷相思淚 (1965)