Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡新
Wu San
 
Filmography (1952-1969)
 
  錄音 (41 films)
    夜桃源 (1952)    
    兩重心 (1955)    
    電梯情殺案 (1960)    
    十大姐 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    夜半幽靈 (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    小孤女 (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    小千金 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    夜半人狼 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    冷燕飄零 (1964)    
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    街市皇后 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    女賊金蝴蝶 (1965)    
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    通天曉 (1966)    
    通緝令 (1966)    
    薛丁山(上集) (1967)    
    旺財嫂 (1967)    
    盲童奇遇記 (1967)    
    情花朵朵開 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    薛丁山(下集) (1967)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    滿天神佛 (1969)