Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟莉
Mang Lee  ♀
Aliases:  蒙妮坦,  蒙妮妲,  血羅剎





 
Filmography (1967-1975)
 
  舞蹈指導 (1 film)
    貓眼女郎 (1967)    
  演員 (64 films)
    怪俠一枝梅 (1967) ... 林麗麗
    神探智破美人計 (1967) ... 朱玉蘭
    英雄本色 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    怪劍 (1968)    
    浪子佳人 (1968) ... 脫衣女郎顏美心
    梅蘭菊竹 (1968) ... 露露
    給我一個吻 (1968)    
    瘋狂尋金記 (1968) ... 妮妮
    紅鸞星動 (1968) ... 梁美珍
    青春戀歌 (1968)    
    窗 (1968) ... 蘇菲亞
    窗外情 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    嘉嘉 (1969) ... 小姨李二姐
    亡命八傑 (1969) ... 海海氏
    大破誅仙陣 (1969) ... 金花仙
    七彩天堂 (1969)    
    試情記 (1969) ... 娜娜
    裸血 (1969) ... 莎莎
    神貓 (1969) ... 沙郡主
    龍吟虎嘯 (1969) ... 客串水蜜桃
    飛女正傳 (1969) ... 蘇茜
    神經刀 (1969)    
    鬼皮 (1970) ... 小寡婦
    雪路血路 (1970) ... 妓女小桃子
    殺戒 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    鷹爪手 (1970) ... 殷大娘
    青春頌 (1970)    
    有男懷春 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    財色驚魂 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    男人女人 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    野馬 (1972)    
    情變 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    蕩女神偷 (1972)    
    黑吃黑 (1972) ... 湯秀
    夜女郎 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    伏虎榜 (1972) ... (客串花二娘)
    搖錢樹 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    莫明其妙發橫財 (1973)    
    13個半房客 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    大鄉里八面威風 (1974) ... 二叔婆
    運財童子小祖宗 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)