Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何建業
Hoh Gin-Yip  ♂
 
Filmography (1961-1982)
 
  製片 (1 film)
    薛丁山(下集) (1967)    
  監製 (40 films)
    雙珠鳳 (1961)    
    難得有情郎 (1962)    
    潮州女狀元 (1962)    
    釵頭鳳 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    南龍北鳳 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    呂蒙正 (1963)    
    七煞掌 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    一夜恩情 (1964)    
    孟麗君 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    紫釵記 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    雙起解 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    神探智破美人計 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    紅鸞星動 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    岳母大人 (1970)    
    女人呢樣嘢 (1976)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    花伴舞春風 (1980)    
  導演 (7 films)
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    青春兒女 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    紅鸞星動 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    四鳳求凰 (1969)    
    笙歌妙舞處處聞 (1972)    
  執行監製 (1 film)
    蜈蚣咒 (1982)