Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倪匡
Ni Kuang  ♂
Aliases:  魏力





 
Filmography (1961-2014)
 
  故事 (27 films)
    仙笛神龍(上集) (1961)    
    玉女英魂(下集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    龍門金劍 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    天龍八將 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    方世玉 (1972)    
    黃金賭客 (1973)    
    四大門派 (1977)    
    奔步螳螂 (1979)    
    六指琴魔 (1983)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    海市蜃樓 (1987)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    孩子王 (1989)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    六指琴魔 (1994)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    衛斯理 (2014)    
  演員 (12 films)
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    奇蹟 (1989) ... 顧新全友人
    偷情先生 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    救命宣言 (1990) ... 林舜雄
    漫畫奇俠 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    衛斯理之老貓 (1992) ... 老陳
    新紮師兄追女仔 (1995)    
  編劇 (219 films)
    獨臂刀 (1967)    
    鐵手無情 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    追命槍 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    火併 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    惡客 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大小通吃 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    土匪 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    龍虎征西 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    血証 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    怪客 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    電單車 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    海艷 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    大老千 (1975)    
    神打 (1975)    
    女逃犯 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    降頭 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    後生 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    索命 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    死囚 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    搏命 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    五毒 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    貂女 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    色慾殺人王 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    賣命小子 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    七煞 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    教頭 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    踢館 (1979)    
    一劍刺向太陽 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    請帖 (1980)    
    金劍 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    功夫皇帝 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    叉手 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    武館 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    沖宵樓 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    擂台 (1984)    
    義膽群英 (1989)