Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江虹(1)
Kong Hung (1)  ♀
Aliases:  唐丹





 
Filmography (1958-1971)
 
  演員 (21 films)
    馬來風月 (1958)    
    荒唐女婿 (1959)    
    重重圍困 (1959)    
    女大不中留 (1961) ... 白香凝
    夜半歌聲 (1962) ... 鍾秀英
    紅樓夢 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963) ... 鍾秀英
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    夏日初戀 (1968) ... 黎嘉湄
    逃 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    黑豹 (1969) ... 黑使者•周玉蓮
    意亂情真 (1969) ... 馬嘉烈
    浮雲朵朵 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 客串黃老師
    屠龍 (1970)    
    七劍屠龍 (1970) ... 岳春琴
    劍影神燈 (1971)