Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江虹(1)
Kong Hung (1)  ♀
Aliases:  唐丹





 
Filmography (1958-1971)
 
  演員 (21 films)
    馬來風月 (1958)    
    荒唐女婿 (1959)    
    重重圍困 (1959)    
    女大不中留 (1961) ... 白香凝
    夜半歌聲 (1962) ... 鍾秀英
    紅樓夢 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963) ... 鍾秀英
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    青春夢 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    七大盜 (1968)    
    夏日初戀 (1968) ... 黎嘉湄
    逃 (1968)    
    意亂情真 (1969) ... 馬嘉烈
    黑豹 (1969) ... 黑使者•周玉蓮
    七劍屠龍 (1970) ... 岳春琴
    浮雲朵朵 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 客串黃老師
    屠龍 (1970)    
    劍影神燈 (1971)