Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉青(1)
Yip Ching (1)  ♀





 
Filmography (1963-2002)
 
  演員 (43 films)
    七仙女 (1963)    
    血手印 (1964)    
    魚美人 (1965)    
    西遊記 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966) ... 李月華
    野姑娘 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    蘭姨 (1967)    
    小媳婦 (1967) ... 麗容
    花月佳期 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    天龍酒店 (1967)    
    武林三鳳(大結局) (1968) ... 秦如夢/赤鳳
    萬紫千紅 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968) ... 何惠玲
    花樣的年華 (1968) ... 周蘇施/傻大姐
    滿園春色 (1968) ... 周雪芳
    女人的妙計 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    殺手劍 (1968) ... 美姬
    武林三鳳(上集) (1968) ... 秦如夢/赤鳳
    飛女正傳 (1969) ... 黎淑珍
    人財兩得 (1969)    
    脫胎換骨 (1969)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    大破誅仙陣 (1969) ... 銀花仙
    恩情人 (1969)    
    天龍堡 (1969) ... 藍阿美
    阿西區長 (1969)    
    花心財神 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    大財神 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970) ... 張文秀
    黑珍珠 (1970)    
    金劍冤魂 (1971)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    少女红绿灯 (1972)    
    觀音菩薩 (1983)    
    五月八月 (2002) ... 福嫂