Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任月
Ren Yue (1)
 
Filmography (2007-2017)
 
  製片 (3 films)
    魔警 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
  監製 (28 films)
    線人 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    追凶 (2012)    
    車手 (2012)    
    1942 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    風暴 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    聶隱娘 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    赤道 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    追龍 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
  策劃 (3 films)
    老港正傳 (2007)    
    桃花運 (2008)    
    近在咫尺 (2010)    
  執行監製 (12 films)
    竊聽風雲2 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    盲探 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)