Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁詠翩
Wimpy Leung Wing-Pin
 
Filmography (2003-2019)
 
  製片 (9 films)
    關雲長 (2011)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    超級經理人 (2013)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    追捕 (2017)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    犯罪現場 (2019)    
    小Q (2019)    
  演員 (1 film)
    豪情 (2003)    
  執行製片 (12 films)
    每當變幻時 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    天水圍的日與夜 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    撲克王 (2009)    
    復仇者之死 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    人間喜劇 (2010)    
    潮性辦公室 (2011)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    消失的兇手 (2015)