Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金霏
Tina Chin Fei  ♀
Aliases:  金鳳





 
Filmography (1965-1989)
 
  演員 (57 films)
    痴情淚 (1965)    
    風流丈夫 (1965)    
    女秀才 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    催命符 (1967)    
    網嬌娃 (1967) ... 黎娟
    特警零零九 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    風流鐵漢 (1967) ... 陶女士
    鐵觀音 (1967) ... 魔女團首領
    色不迷人人自迷 (1968) ... 李菲菲
    千面魔女 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    胡姬花 (1970) ... 李萍
    家家有本難唸的經 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    功夫小子 (1972) ... 海棠紅
    偷情世界 (1972)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 杜金娥
    人魚戀 (1973)    
    手 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    香港夜譚 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 秀瓊
    追殺 (1973) ... 方達玲
    梅山收七怪 (1973)    
    大密探 (1973)    
    分秒必爭 (1973)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    面具 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    女人面面觀 (1974) ... 陳碧雲
    天天報喜 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    銀色大隊 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    酒吧女郎 (1975)    
    女逃犯 (1975) ... 林真
    狼吻 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    七情六慾 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    大富人家 (1976)    
    鬼馬世界 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    多情種 (1984)    
    義膽群英 (1989)