Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳駿
Richard Chen Chun  ♂
Aliases:  陳昌俊





 
Filmography (1968-1979)
 
  監製 (1 film)
    斬草除根 (1975)    
  導演 (1 film)
    斬草除根 (1975)    
  演員 (33 films)
    金刀怪客 (1968) ... 羅浪
    天王劍 (1968) ... 白斌
    巫山點點愁 (1968) ... 啟堯
    玉面貓 (1969)    
    天下第一人 (1969) ... 朱三冠
    李三娘 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    丈夫與我 (1969)    
    幾度花落時 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    攝魂鏡 (1970) ... 崔德霖
    七劍屠龍 (1970) ... 胡坤亮
    龍虎會風雲 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    劍影神燈 (1971) ... 陳仕倫
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    火併 (1971)    
    蕩女神偷 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972) ... 張川
    五虎摧花 (1972)    
    魔鬼天使 (1973)    
    慾魔 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    面具 (1974)    
    十三號凶宅 (1975) ... 周量才
    銀海浪子 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    要命的小方 (1979)    
  編劇 (1 film)
    斬草除根 (1975)