Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
陳駿
Richard Chen Chun  ♂
Aliases:  陳昌俊





 
Filmography (1968-1979)
 
  監製 (1 film)
    斬草除根 (1975)    
  導演 (1 film)
    斬草除根 (1975)    
  演員 (36 films)
    天王劍 (1968) ... 白斌
    巫山點點愁 (1968) ... 啟堯
    金刀怪客 (1968) ... 羅浪
    豬八戒招親 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    大赤峰嶺 (1969)    
    丈夫與我 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    天下第一人 (1969) ... 朱三冠
    李三娘 (1969)    
    八仙過海 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    七劍屠龍 (1970) ... 胡坤亮
    幾度花落時 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    攝魂鏡 (1970) ... 崔德霖
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    火併 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    劍影神燈 (1971) ... 陳仕倫
    多謝老闆娘 (1972) ... 張川
    五虎摧花 (1972)    
    蕩女神偷 (1972)    
    魔鬼天使 (1973)    
    慾魔 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    面具 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    十三號凶宅 (1975) ... 周量才
    要命的小方 (1979)    
  編劇 (1 film)
    斬草除根 (1975)