Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏海峰
Ngai Hoi-Fung
 
Filmography (1948-1994)
 
  攝影 (194 films)
    鐵血男兒 (1948)    
    紫霞杯 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    年晚錢 (1950)    
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    朝陽 (1950)    
    金鎖記 (1950)    
    經紀拉與飛天南 (1950)    
    重生 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    烏龍姻緣 (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    人之初 (1951)    
    紅粉飄零 (1951)    
    契爺艷史 (1952)    
    摩登新娘 (1952)    
    嬲緣 (1952)    
    恩恩愛愛 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    佳人有約 (1953)    
    日出 (1953)    
    捷足先得 (1953)    
    我為情 (1953)    
    家 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    不如歸 (1954)    
    百變婦人心 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    杜鵑魂 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    川島芳子 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    兩重心 (1955)    
    後窗 (1955)    
    半夜奇談 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    寒夜 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    高君保私探營房 (1956)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    薛平貴與王寶釧 (1957)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    小鳳 (1957)    
    百里奚忘恩負義 (1957)    
    番婆弄 (1958)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(下集大結局) (1958)    
    香銷十二美人樓 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    七賢春 (1958)    
    泥馬渡康生 (1958)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    樑上佳人 (1959)    
    帝女花 (1959)    
    掃把精 (1959)    
    有仔萬事足 (1959)    
    毒婦點天 (1959)    
    萬里琵琶關外月 (1959)    
    鬼馬福星 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    除卻巫山不是雲 (1959)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    兩代恩情 (1960)    
    望兒亭(上集) (1960)    
    教子逆君皇 (1960)    
    飄萍恨(上集) (1960)    
    美人計 (1960)    
    冷暖親情(上集) (1960)    
    苦兒送米記 (1960)    
    冷暖親情(下集) (1960)    
    鴛鴦江遺恨(下集) (1960)    
    賣花得美 (1960)    
    玉郎戲鳳賀春宵 (1960)    
    苦命女雪夜尋夫 (1960)    
    鴛鴦江遺恨(上集) (1960)    
    貞娥刺虎 (1960)    
    龍虎關前烈女魂 (1960)    
    第八才子花箋記 (1960)    
    淚娉婷(下集) (1960)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    附薦何文秀 (1960)    
    孤鳳淚 (1961)    
    一張白紙告親夫 (1961)    
    魚雁曲 (1961)    
    侯門怨 (1961)    
    雙飛蝴蝶 (1961)    
    紅爐火 (1961)    
    子母橋(上集) (1961)    
    飄萍恨(下集) (1961)    
    子母橋(下集) (1961)    
    白門斬呂布 (1961)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    兒女情深 (1961)    
    鬱金香 (1961)    
    傻俠勤王 (1961)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    灰青五虎平西 (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    紅孩兒 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    三告狀 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    飛天寶扇鬥燈 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    白帝城會妻 (1962)    
    冷戰夫妻 (1962)    
    一點靈犀化彩虹 (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    天劍神筆 (1963)    
    生死同心 (1963)    
    鬼屋疑雲 (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    999我是兇手 (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    復活玫瑰 (1963)    
    勾魂鬼爪 (1963)    
    鐵鴛鴦 (1963)    
    龍女三娘 (1963)    
    狂人塔(上集) (1963)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    秋葉盟 (1964)    
    情至義盡 (1964)    
    海底龍吟劍(上集) (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    十二欄杆十二釵 (1964)    
    大家姐 (1964)    
    半壁江山一美人 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    隔籬鄰舍兩家親 (1964)    
    工廠玫瑰 (1964)    
    海底龍吟劍(下集) (1964)    
    孫悟空七打九尾狐 (1964)    
    龍虎風雲劍 (1964)    
    通天師父 (1964)    
    苦戀 (1964)    
    好姐賣粉果 (1965)    
    血染蝴蝶山 (1965)    
    孫悟空三戲百花仙 (1965)    
    雄心太子 (1965)    
    百子千孫 (1965)    
    鬼谷神珠 (1965)    
    恩義難忘 (1965)    
    蒸生瓜 (1965)    
    青山依舊夕陽紅 (1965)    
    血字第一號 (1965)    
    詩禮傳家(上集) (1965)    
    通緝令 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    郎心何太忍 (1966)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    青青河邊草 (1966)    
    金指環 (1966)    
    黑殺星 (1967)    
    七彩封神榜 (1967)    
    遙遠的路 (1967)    
    明月千里寄相思 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    月向那方圓 (1967)    
    藍色毒黃蜂 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    樊梨花 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    怪俠三氣胭脂虎 (1968)    
    歡樂滿人間 (1968)    
    銀刀血劍 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    大賊王 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    麒麟掌 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    女警察 (1973)    
    靈魔 (1976)    
  導演 (10 films)
    一步一驚心 (1967)    
    廣東小老虎 (1973)    
    龍虎灘 (1974)    
    飛屍魔女 (1974)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    新方世玉 (1984)    
    新方世玉續集 (1986)    
    青蛇殺手 (1994)    
  場記 (2 films)
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
  燈光 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)    
  故事 (1 film)
    金指環 (1966)    
  演員 (1 film)
    金指環 (1966)    
  執行導演 (1 film)
    新方世玉 (1984)    
  編劇 (5 films)
    金指環 (1966)    
    通緝令 (1966)    
    女警察 (1973)    
    廣東十虎 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)