Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁鳳
Ting Feng (1)  ♀
Aliases:  陳琍琍





 
Filmography (1958-1974)
 
  演員 (30 films)
    慈雲太子復國 (1958)    
    未嫁添丁 (1959)    
    劉海遇仙 (1961) ... 八姐
    金屋雙嬌 (1963) ... 電話生
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    港街十三號 (1965)    
    難忘的愛人 (1965)    
    做鬼也風流 (1965)    
    帝彊爭雄記 (1965)    
    紅手巾 (1965)    
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    路邊草 (1965)    
    歡喜做新娘 (1965)    
    愁風淚雨 (1965)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    愛情三線路 (1965)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966) ... 金鈴使者
    女飛俠 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 金令使者
    哪宅收七妖 (1966) ... 劉玉嬋
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 飾金鈴使者
    新不了情 (1970)    
    五枝紅杏 (1971)    
    中國拳 (1972)    
    誓言 (1974)