Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭益松
Cheng Yi-Sung
 
Filmography (1955-1964)
 
  錄音 (32 films)
    真假千金 (1955)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    復活 (1955)    
    漁歌 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    無頭案 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    甜姐兒 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    財星高照 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    賊王子 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    玉女私情 (1959)    
    野花香 (1959)    
    孝女還珠記 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
  場記 (1 film)
    唐伯虎與秋香 (1956)