Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉夏利
Yip Ha-Lei  ♂





 
Filmography (1955-1989)
 
  演員 (35 films)
    川島芳子 (1955)    
    苦海鴛鴦 (1956)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    賣身 (1976)    
    出術 (1977)    
    各師各法 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    暴發戶 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 范文同
    熱浪 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    表錯七日情 (1983) ... 楊耐冬之父
    我愛夜來香 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... 60年前之雌雄大盜
    緣份 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    歡場 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 花父
    鬼馬飛人 (1985) ... 霍校監
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    情逢敵手 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    禁果情花 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    繼續跳舞 (1988) ... 看更
    神探父子兵 (1988)    
    奇蹟 (1989)