Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白冰(2)
Michelle Bai Bing  ♀
Aliases:  陳東





 
Filmography (2007-2018)
 
  演員 (17 films)
    愛情呼叫轉移 (2007) ... 周心蕊
    命運呼叫轉移 (2007) ... 歐陽莉莉
    愛情左燈右行 (2008)    
    尋找成龍 (2009)    
    讓子彈飛 (2010) ... 黛玉晴雯子
    隱婚男女 (2011) ... 張靜怡
    建黨偉業 (2011)    
    新少林寺 (2011) ... 甜兒(歌女)
    逆戰 (2012) ... 愛絲
    十二生肖 (2012) ... 莉莉
    救火英雄 (2014) ... 楊琳
    一個人的武林 (2014)    
    37次想你 (2014)    
    那些女人 (2015)    
    謊言大爆炸 (2016) ... 李清
    決戰食神 (2017)    
    紅海行動 (2018)