Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡燕妮
Jenny Hu Yan-Ni  ♀





 
Filmography (1966-2004)
 
  演員 (46 films)
    歡樂青春 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    黑鷹 (1967)    
    黛綠年華 (1967) ... 羅蘭心
    慾海情魔 (1967)    
    狂戀時 (1968)    
    春蠶 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    噴火美人魚 (1970)    
    青春戀 (1970) ... 王鳳
    新不了情 (1970)    
    浪子與修女 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    輕煙 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    男人女人 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    火燙的愛人 (1972)    
    酒色財氣 (1972) ... 黃瑪琍
    偷歡陷阱 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    火戀 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    偷情世界 (1972)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    迷惑 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    少年與少婦 (1974)    
    海艷 (1974)    
    天堂 (1974)    
    銀色大隊 (1974)    
    雌雄變 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    海韻 (1976) ... 雲仙
    未了緣 (1976) ... 江佩婷
    愛的奇譚 (1976)    
    三七廿一 (1979)    
    天真有牙 (1981)    
    殺人玫瑰 (1982)    
    寒江秋水 (1984)    
    龍鳳鬥 (2004) ... Mrs. Allen