Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李茵
Lee Yan
 
Filmography (1951-1984)
 
  製片 (14 films)
    凌貴興三打梁天來(上集) (1951)    
    凌貴興三打梁天來(下集) (1951)    
    銀燈照玉郎 (1952)    
    龍鳳花燭 (1952)    
    伶王艷史 (1953)    
    歌唱羅卜救母 (1955)    
    璇宮春色 (1955)    
    玉葵寶扇 (1955)    
    難為了妹妹 (1955)    
    癲婆尋仔 (1955)    
    萬花春色 (1956)    
    天姬送子 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    陰陽扇 (1957)    
  監製 (3 films)
    情天孤雁 (1951)    
    紅白金龍(下集) (1951)    
    乞米養狀元 (1954)    
  演員 (2 films)
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 黃徒戊
    君子好逑 (1984)    
  編劇 (1 film)
    春色滿璇宮 (1966)