Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓駿
Han Jun  ♂
 
Filmography (2006-2016)
 
  監製 (2 films)
    意亂情迷 (2007)    
    特工艾米拉 (2014)    
  製片 (5 films)
    愛的是你 (2006)    
    意亂情迷 (2007)    
    小英雄雨來 (2009)    
    特工艾米拉 (2014)    
    浪漫天降 (2015)    
  故事 (1 film)
    特工艾米拉 (2014)    
  導演 (1 film)
    粉紅佳人之致命情人 (2016)    
  演員 (1 film)
    特工艾米拉 (2014)    
  策劃 (1 film)
    意亂情迷 (2007)    
  編劇 (1 film)
    粉紅佳人之致命情人 (2016)    
  出品人 (5 films)
    愛的是你 (2006)    
    意亂情迷 (2007)    
    小英雄雨來 (2009)    
    特工艾米拉 (2014)    
    浪漫天降 (2015)