Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張伊雯
Irving Cheung Yi-Man
Aliases:  張蚊
 
Filmography (2000-2020)
 
  動作設計 (1 film)
    衕流合烏 (2016)    
  美術總監 (3 films)
    開飯啦! (2016)    
    逆流大叔 (2018)    
    翠絲 (2018)    
  美術 (7 films)
    殭屍 (2013)    
    血染淑女 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    三十兒立 (2017)    
    空手道 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    骨妹 (2017)    
  演員 (2 films)
    里程 (2000)    
    打雀英雄傳 (2006)    
  服裝 (7 films)
    浮華宴 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    衕流合烏 (2016)    
    空手道 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    骨妹 (2017)    
    BABY復仇記 (2020)