Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
毛冰如
Miao Ping-Wo  ♀





 
Filmography (1960-1977)
 
  演員 (15 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    高原遊俠 (1962)    
    吳鳳 (1962) ... -
    七仙女 (1963) ... 二姐
    西施 (1965) ... 鄭旦
    原野游龍 (1967) ... 萬人迷
    龍 (1967)    
    掌門人 (1968) ... 馮妻
    劍魔 (1968)    
    風塵三俠 (1968)    
    少女的春天 (1968)    
    濟公活佛 (1969) ... [客串]
    黑沙村大決鬥 (1969) ... 翠蓮
    楊子江風雲 (1969)    
    我等你回來 (1970) ... 玉蓮的歌廳同事•秀美
  出品人 (2 films)
    少女俘虜營 (1975)    
    南拳小子 (1977)    
  編劇 (1 film)
    潮州虎女 (1974)