Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
三泰
San Tai
Aliases:  三泰公司
 
Filmography (1954-1966)
 
  道具 (22 films)
    人望高處 (1954)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956)    
    王老虎搶親 (1957)    
    摩登新娘 (1960)    
    秘密三女探 (1960)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960)    
    小千金 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    井邊會 (1961)    
    金石盟 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    牡丹亭驚夢 (1963)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    真假金牡丹 (1965)    
    恩仇記 (1966)