Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧毅
Ku I
 
Filmography (1962-1982)
 
  美術 (33 films)
    吳鳳 (1962)    
    西施 (1965)    
    故鄉劫 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    艷俠 (1969)    
    玉獅子 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    隴上春痕 (1971)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972)    
    少林五祖 (1974)    
    地藏王 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    未曾留下地止 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    飄香劍雨 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    大地飛鷹 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    英雄對英雄 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
  服裝 (1 film)
    隱俠恩仇錄 (1977)    
  編劇 (1 film)
    眼中釘 (1973)