Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
玫瑰女
Mui Kwai-Lui  ♀
Aliases:  玫瑰





 
Filmography (1962-1971)
 
  演員 (39 films)
    春花長好月長圓 (1962) ... 秋蟬
    濟公捉妖 (1965) ... 白骨女
    玉面閰羅(上集) (1965) ... 絳珠仙子
    玉面閰羅(下集) (1965) ... 絳珠仙子
    孫悟空三戲百花仙 (1965) ... 鐵扇公主
    無敵天書(上集) (1965)    
    濟公大鬧公堂 (1965) ... -
    雙鳳旗(下集) (1966) ... 水瑩瑩
    如花美眷 (1966) ... 崔碧珍
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    孫悟空大戰群妖 (1966) ... 妙玄
    書劍幽魂 (1966)    
    萬劫門(上集) (1966)    
    雙鳳旗(上集) (1966) ... 水瑩瑩
    萬劫門(大結局) (1966)    
    七彩胡不歸 (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    旺財嫂 (1967) ... 李麗紅
    七彩封神榜 (1967) ... 狐妖
    玉郎三戲女將軍 (1967)    
    女金剛大戰眼龍 (1967)    
    女鐵膽 (1967) ... 王美鳳
    毒龍刀 (1968) ... 邊麗娥
    再世紅梅記 (1968)    
    滿園春色 (1968) ... 麥乃芬
    武林大決鬥 (1968) ... 麗娥
    天狼寨 (1968)    
    怪劍 (1968)    
    紅花血劍 (1968)    
    三招了 (1969) ... 祝小玉
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969) ... 黃香
    入伙大吉 (1969)    
    大破誅仙陣 (1969) ... 冷映翠
    黃衫客 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969) ... 李綺雲
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969) ... 馬鳳儀
    成家立室 (1969)    
    血爪 (1971)    
    日月神童 (1971) ... 于妻