Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐增宏
Hsu Tseng-Hung  ♂



 
Filmography (1954-1979)
 
  動作設計 (1 film)
    女秀才 (1966)    
  攝影 (29 films)
    家家戶戶 (1954)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    春色無邊 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    借紅燈 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    百花公主 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    美人魚 (1959)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    私戀 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    古墓俠侶 (1961)    
    女俠飛紅巾 (1961)    
    萬劫孤兒 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    紅孩兒 (1962)    
    夜半驚魂 (1963)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    西遊記 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966)    
  監製 (2 films)
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    金羅漢 (1976)    
  副導演 (2 films)
    血濺牡丹紅 (1964)    
    虎俠殲仇 (1966)    
  導演 (19 films)
    江湖奇俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    神劍震江湖 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    蕭十一郎 (1971)    
    獨臂刀大戰盲俠 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    俠義雙雄 (1972)    
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    潮州拳王 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    劍霜刃 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    百戰保山河 (1979)    
  編劇 (2 films)
    十二金錢鏢 (1969)    
    一夫官聞 (1971)