Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡美屏
Woo Mei-Bing
Aliases:  美萍,  胡后
 
Filmography (1955-1978)
 
  製片 (1 film)
    大搶特腸 (1978)    
  副導演 (2 films)
    青春兒女 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
  導演 (1 film)
    歡樂人生 (1970)    
  場記 (22 films)
    胭脂虎 (1955)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    七重天 (1956)    
    999命案 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    奇人奇遇 (1956)    
    表錯情 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    化身兄弟 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    情賊 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    戰地笳聲海棠紅 (1958)    
    有情人 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
  編劇 (7 films)
    原來我負卿 (1965)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    少女情 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    歡樂人生 (1970)