Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李尚斌
Larry Lee Seung-Ban

 
Filmography (2005-2016)
 
  製片 (2 films)
    門徒 (2007)    
    花花型警 (2008)    
  副導演 (9 films)
    死心不息 (2006)    
    安非他命 (2010)    
    前度 (2010)    
    猛男滾死隊 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    懸紅 (2012)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    Good Take! (2016)    
  演員 (4 films)
    門徒 (2007)    
    花花型警 (2008) ... 會所待應
    安非他命 (2010) ... 法拉利男子
    潮性辦公室 (2011) ... 客人 B
  場記 (1 film)
    美麗酒吧 (2005)    
  編劇 (1 film)
    衕流合烏 (2016)