Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳海堂
Thomson Ng Hoi-Tong  ♂
Aliases:  吳海棠

 
Filmography (2007-2019)
 
  演員 (2 films)
    門徒 (2007)    
    線人 (2010) ... 非法賽車車手
  飛車特技 (33 films)
    兄弟 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    一路有你 (2010)    
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    逆戰 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    車手 (2012)    
    重口味 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    風暴 (2013)    
    魔警 (2014)    
    重生 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    宅女偵探桂香 (2015)    
    靈魂相認 (2015)    
    有客到 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    赤道 (2015)    
    少年 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    新喜劇之王 (2019)