Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖婉虹
Jacqueline Liu Yuen-Hung  ♀
 
Filmography (2001-2018)
 
  監製 (7 films)
    蝴蝶 (2004)    
    無聲風鈴 (2009)    
    東風破 (2010)    
    沖天火 (2016)    
    骨妹 (2017)    
    翠絲 (2018)    
    逆流大叔 (2018)    
  製片 (4 films)
    憂憂愁愁的走了 (2001)    
    蕩寇 (2008)    
    喵星人 (2017)    
    低壓槽 (2018)    
  演員 (2 films)
    蝴蝶 (2004) ... 示威者•大學生
    七月好風 (2008) ... 蘭心媽媽 (廿年前)
  出品人 (1 film)
    迷城 (2015)    
  執行監製 (3 films)
    迷城 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    以青春的名義 (2017)