Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦萍
Chin Ping  ♀





 
Filmography (1964-1972)
 
  演員 (26 films)
    妲己 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    鴛鴦劍俠 (1965) ... 甘聯珠
    江湖奇俠 (1965) ... 甘聯珠
    邊城三俠 (1966)    
    歡樂青春 (1966) ... 陳小平
    虎俠殲仇 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    垂死天鵝 (1967) ... 葛芬妮
    斷腸劍 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967) ... 甘聯珠
    星月爭輝 (1967) ... 串
    虹 (1968) ... 梁明珠
    奪魂鈴 (1968) ... 香香
    花月良宵 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    燕娘 (1969) ... 李燕娘
    飛燕金刀 (1969) ... 李小燕
    釣金龜 (1969)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    愛情的代價 (1970) ... 莊瑞芳
    玉女嬉春 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    黑靈官 (1972)