Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘壘
Pan Lei (1)  ♂
Aliases:  潘磊,  潘榮生




 
Filmography (1957-1984)
 
  監製 (3 films)
    小飛俠 (1970)    
    報恩刀 (1971)    
    劍 (1971)    
  製片 (5 films)
    狼與天使 (1968)    
    女鏢師 (1968)    
    黑風嶺 (1969)    
    捉妖斬魔 (1969)    
    飛天童大鬥蝙蝠魔 (1974)    
  導演 (30 films)
    合歡山上 (1958)    
    金色年代 (1959)    
    颱風 (1962)    
    海灣風雲 (1963)    
    情人石 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    山賊 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    紫貝殼 (1967)    
    狼與天使 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    明日又天涯 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    捉妖斬魔 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    報恩刀 (1971)    
    劍 (1971)    
    傻大姐 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    飛天童大鬥蝙蝠魔 (1974)    
    妙妙女郎 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    搵食三十六計 (1977)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    夜深情更深 (1979)    
    火葬場奇案 (1980)    
    變色的女人 (1981)    
    紋身的女人 (1984)    
  出品人 (2 films)
    變色的女人 (1981)    
    紋身的女人 (1984)    
  編劇 (32 films)
    夜盡天明 (1957)    
    真假美人心 (1958)    
    寶島姑娘 (1958)    
    合歡山上 (1958)    
    金色年代 (1959)    
    颱風 (1962)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    情人石 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    紫貝殼 (1967)    
    落花時節 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    紫金鏢 (1969)    
    捉妖斬魔 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    小飛俠 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    劍 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    情鎖 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    搵食三十六計 (1977)    
    拳精 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    夜深情更深 (1979)    
    變色的女人 (1981)    
    紋身的女人 (1984)