Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏帆
Hsia Fan (1)  ♀





 
Filmography (1956-1977)
 
  監製 (6 films)
    玉龍三戲胭脂虎 (1964)    
    情海幽蘭 (1964)    
    玉女追兇 (1966)    
    神弓 (1968)    
    血羅巾 (1969)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
  演員 (14 films)
    趙五娘 (1956) ... 趙五娘
    剪月蓉 (1958) ... 黃月蓉
    薄命花 (1958) ... 分飾施南思, 方淑嫻
    雙玉魚 (1958) ... 玉蘭
    王金龍 (1958) ... 蘇三
    金屋雙嬌 (1963) ... 夏夫人
    情海幽蘭 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    玉龍三戲胭脂虎 (1964)    
    情海幽蘭 (1964)    
    一劍情 (1966) ... 許夏蘭
    神弓 (1968)    
    血羅巾 (1969)    
    飛劍神童 (1970)    
  策劃 (1 film)
    萬里追蹤 (1965)