Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金王國
Kim Wang-Kuk  ♂
Aliases:  김왕국





 
Filmography (1967-1982)
 
  演員 (27 films)
    風雲劍客 (1967)    
    盲拳 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    烈日狂風 (1973)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    我要持到底 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    黑龍 (1975)    
    武裝解除 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    特命 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    達摩神功 (1978)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    解決士 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)