Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董紹泳
Charles Tung Shao-Yung  ♂
Aliases:  董紹詠

 
Filmography (1950-1978)
 
  攝影 (65 films)
    豪門孽債 (1950)    
    花街 (1950)    
    明天 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    殘生 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    小樓春曉 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    海角芳魂 (1954)    
    青山翠谷 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    四千金 (1957)    
    小情人 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    慾網 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    情深似海 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    春潮 (1960)    
    不了情 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    閰惜姣 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    追兇記 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    西遊記 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    明日之歌 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    船 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    鬼太監 (1971)    
    十四女英豪 (1972)    
    祥林嫂 (1978)    
  導演 (1 film)
    十四女英豪 (1972)