Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅嘉裕
Samuel Fu Ka-Yu
 
Filmography (2006-2019)
 
  攝影 (18 films)
    Together在一起 (2013)    
    激戰 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    好奇不滅 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    魔警 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    幸運是我 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
  演員 (2 films)
    得閒飲茶 (2006) ... 攝影師
    火龍 (2010) ... 記者