Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅嘉裕
Samuel Fu Ka-Yu
 
Filmography (2006-2020)
 
  攝影指導 (2 films)
    S風暴 (2016)    
    乜代宗師 (2020)    
  攝影 (3 films)
    Together在一起 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    巴黎假期 (2015)    
  第三組攝影 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  第二組攝影 (16 films)
    激戰 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    好奇不滅 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    魔警 (2014)    
    葉問3 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    犯罪現場 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
  演員 (2 films)
    得閒飲茶 (2006) ... 攝影師
    火龍 (2010) ... 記者