Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
應蔚民
Ying Wei-Min  ♂
Aliases:  夾子小應




 
Filmography (2005-2017)
 
  演員 (17 films)
    人魚朵朵 (2005)    
    海角七號 (2008) ... 水蛙
    一席之地 (2009) ... 小吳
    雞排英雄 (2011) ... 紅龜
    女孩壞壞 (2012) ... 鎮長
    親愛的奶奶 (2012)    
    寶島大爆走 (2012) ... 應在天
    大尾鱸鰻 (2013) ... 警察
    大宅們 (2014)    
    十萬夥急 (2015)    
    愛上缺角族 (2015)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
    傻瓜向錢衝 (2016)    
    血觀音 (2017)    
    健忘村 (2017)    
    老師,你會不會回來 (2017)    
    52 赫茲,我愛你 (2017)