Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁家寶(1)
Leung Kar-Bo  ♀




 
Filmography (1961-1976)
 
  演員 (17 films)
    孤雛血淚 (1961)    
    刁蠻元帥莽將軍 (1962)    
    鳳閣恩仇情未了 (1962)    
    萬事勝意 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 童年張無忌
    火燒紫凌宮 (1963)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    南龍北鳳 (1963) ... 陸少雄-童年
    陣陣美人威 (1964)    
    青霜劍 (1964) ... 董端兒
    無情寶劍有情天 (1964)    
    一劍恩仇 (1964) ... 趙小雄
    神劍王子 (1964) ... 小仙子
    人海雙雛 (1964)    
    一滴俠義血(下集) (1965)    
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 金花女
    帝女花 (1976) ... 昭仁公主