Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
婁燁
Lou Ye  ♂


 
Filmography (1994-2014)
 
  監製 (2 films)
    頤和園 (2006)    
    浮城謎事 (2012)    
  導演 (9 films)
    危情少女 (1994)    
    周末情人 (1995)    
    蘇州河 (2000)    
    紫蝴蝶 (2003)    
    頤和園 (2006)    
    春風沉醉的晚上 (2009)    
    花 (2011)    
    浮城謎事 (2012)    
    推拿 (2014)    
  剪接 (3 films)
    周末情人 (1995)    
    紫蝴蝶 (2003)    
    頤和園 (2006)    
  出品人 (1 film)
    蘇州河 (2000)    
  編劇 (5 films)
    蘇州河 (2000)    
    紫蝴蝶 (2003)    
    頤和園 (2006)    
    花 (2011)    
    浮城謎事 (2012)