Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂建民
Lv Jian-Min
 
Filmography (2004-2019)
 
  監製 (2 films)
    蝙蝠別墅 (2013)    
    戰狼 (2015)    
  製片 (2 films)
    錯體姻緣 (2004)    
    新街口 (2006)    
  導演 (1 film)
    B區32號 (2011)    
  演員 (1 film)
    大話西遊3 (2016)    
  製片人 (1 film)
    午夜出租車 (2009)    
  出品人 (12 films)
    錯體姻緣 (2004)    
    天台 (2007)    
    午夜出租車 (2009)    
    大胃王 (2009)    
    蔡李彿 (2011)    
    蝙蝠別墅 (2013)    
    獵仇者 (2013)    
    戰狼 (2015)    
    大話西遊3 (2016)    
    尋找羅麥 (2016)    
    戰狼 II (2017)    
    “大”人物 (2019)