Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岑國麗
Shum Kwok-Lai  ♀
Aliases:  岑幗麗
 
Filmography (1958-1968)
 
  演員 (18 films)
    漢宮生死恨 (1958)    
    七賢春 (1958)    
    一入侯門深似海 (1958)    
    生死連枝(上集) (1959)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    妹仔王掛帥平西 (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    溫暖在人間 (1960)    
    錦羅記 (1960) ... 郭小明
    五兒哭墳 (1960) ... 柳愛麗
    一張白紙告親夫 (1961)    
    火網英雄傳 (1961) ... 陶小安
    車底驚魂 (1962)    
    夜半人狼 (1963) ... 蔡靜芝幼年
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    打龍袍 (1964) ... 陶四春
    滿園春色 (1968)    
    浪子佳人 (1968)