Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷峰
Lui Fung  ♂
Aliases:  雷峯





 
Filmography (1976-2003)
 
  演員 (23 films)
    保鑣 (1976)    
    冬梅 (1980) ... 許大虎
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    賭命一條龍 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    單挑 (1981)    
    田莊阿哥 (1983)    
    女人不是弱者 (1983)    
    女太保 (1984)    
    太妹檔案 (1985)    
    玩女大王 (1986)    
    午夜激情 (1986)    
    未婚爸爸 (1987)    
    情鎖高危日 (1988)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    來去少林 (2003)