Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃健軍
K. K. Wong Kin-Kwan
Aliases:  王建軍(2),  黃建軍
 
Filmography (1973-2000)
 
  監製 (1 film)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
  製片 (13 films)
    猛虎下山 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    通天老虎 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    凶咒 (1986)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    屍降 (1991)    
    慾海情仇 (1992)    
    愛殺2000 (2000)    
  演員 (2 films)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    猛鬼醫院 (1988)