Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林沖
Lam Chung (2)  ♂
Aliases:  林錫憲,  林冲





 
Filmography (1958-1993)
 
  演員 (21 films)
    黑貓與黑狗 (1958)    
    鬼湖 (1958)    
    第一特獎 (1959)    
    結婚五年後 (1959)    
    查某愛吃醋 (1959) ... 洪尊尼
    虎姑婆 (1960)    
    香港之星 (1963) ... 張英明
    Crazy Cats Go to Hong Kong (1963)    
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    危險人物 (1967) ... 客串
    椰林春戀 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 鑽石潘
    青春萬歲 (1969) ... 趙克仁
    太平山下 (1974) ... -
    雪花片片 (1974)    
    女朋友 (1974) ... 李經理
    仙鬥仙 (1983)    
    花樣百出 (1983)    
    阿嬰 (1990)    
    名妓滄桑 (1990)    
    AK47之天網 (1993)