Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王全安
Wang Quan-An

 
Filmography (1990-2012)
 
  監製 (2 films)
    月蝕 (1999)    
    驚蟄 (2004)    
  故事 (1 film)
    團圓 (2010)    
  導演 (6 films)
    月蝕 (1999)    
    驚蟄 (2004)    
    圖雅的婚事 (2006)    
    紡織姑娘 (2009)    
    團圓 (2010)    
    白鹿原 (2011)    
  剪接 (4 films)
    驚蟄 (2004)    
    圖雅的婚事 (2006)    
    紡織姑娘 (2009)    
    白鹿原 (2011)    
  演員 (2 films)
    北京,你早 (1990)    
    將令 (2012)    
  出品人 (1 film)
    白鹿原 (2011)    
  編劇 (5 films)
    月蝕 (1999)    
    驚蟄 (2004)    
    圖雅的婚事 (2006)    
    紡織姑娘 (2009)    
    白鹿原 (2011)