Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳烈品
Chan Lit-Ban  ♂
 
Filmography (1949-1974)
 
  監製 (3 films)
    總有一天捉到你 (1970)    
    拳王之王 (1972)    
    鐵漢浪子 (1974)    
  副導演 (20 films)
    翠樓春曉 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    南北和 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    山東馬永貞 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    小兒女 (1963)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
  導演 (42 films)
    一后三王 (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963)    
    碧血金釵(上集) (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    一味靠滾 (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964)    
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    碧血金釵大結局 (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965)    
    無字天書 (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    老夫子 (1965)    
    金鼎游龍 (1966)    
    老夫子與大蕃薯 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    老夫子三救傻仔明 (1966)    
    天劍絕刀 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    玉女心 (1968)    
    藍色酒店 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    獨臂神尼 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    三殺手 (1970)    
    飛俠神刀 (1971)    
    鐵拳 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    鐵漢浪子 (1974)    
  助理指導 (1 film)
    神劍王子 (1964)    
  執行導演 (2 films)
    金箭盟 (1963)    
    苦命鴛鴦 (1963)    
  場記 (15 films)
    奇俠黑旋風 (1952)    
    傻人艷福 (1952)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    趙飛燕 (1956)    
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    龍女 (1957)    
    樑上佳人 (1959)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    入室佳人 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    私戀 (1960)    
    哪吒蛇山救母 (1960)    
  演員 (16 films)
    桃花女鬥法 (1949) ... 許威
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    三盜九龍盃 (1949)    
    石鬼仔夜戰五虎將 (1949) ... 媒婆
    三娘汲水 (1949)    
    司馬夫大破密糖黨 (1949) ... 何威
    哪宅三戲六耳猴 (1950) ... 狼精
    崑崙女俠血戰燕子盜 (1950)    
    野花香 (1950)    
    飛刀李鳳嬌 (1951)    
    無敵連環鏢 (1951)    
    傻人艷福 (1952)    
    鄭成功 (1954) ... 清將
    趙飛燕 (1956)    
    翠樓春曉 (1960)    
    夜夜杜鵑啼 (1961) ... 牛哥