Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏清標
Ngai Cheng-Biu
 
Filmography (1974-2000)
 
  製片 (2 films)
    錢從那裡來? (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
  策劃 (1 film)
    風雨中的燕子 (1980)    
  燈光 (16 films)
    近水樓台 (1974)    
    愛情在春天 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    溫馨在我心 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    蝶變 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    夢斷情天 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    大地之女 (2000)