Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉振峰
Yieh Chen-Feng
Aliases:  葉振峯
 
Filmography (1969-1983)
 
  製片 (4 films)
    一拳一塊錢 (1973)    
    翦翦風 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
  監製 (8 films)
    滿天神佛 (1969)    
    迷你老爺車 (1971)    
    看見你就笑 (1972)    
    七彩滿天神佛 (1975)    
    刀魂 (1977)    
    一代英豪 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    人頭蛇 (1983)    
  策劃 (2 films)
    難忘初戀情人 (1972)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
  出品人 (2 films)
    就是溜溜的她 (1980)    
    風兒踢踏踩 (1981)