Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周藍萍
Chou Lan-Ping
Aliases:  周蘭萍
 
Filmography (1956-1982)
 
  製片 (2 films)
    七仙女 (1963)    
    五對佳偶 (1971)    
  配樂 (51 films)
    日月潭之戀 (1956)    
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    狀元及第 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    菁菁 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    黃金島 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    逃 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    水上人家 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    血羅巾 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    四武士 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    關不住的春光 (1970)    
    水長流 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    金印仇 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    群英會 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    七省拳王 (1974)    
    狼來了 (1982)