Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張燕(1)
Alison Chang Yen  ♀





 
Filmography (1950-1986)
 
  演員 (34 films)
    細路祥 (1950) ... 女工
    此恨綿綿 (1952) ... 航空小姐
    浴室艷屍 (1952)    
    玉女情仇 (1953) ... 護士
    名女人別傳 (1953) ... 阿香
    美男子 (1953) ... 張小姐
    秋瑾 (1953) ... 女教員乙
    新玉堂春 (1954) ... 沈婢
    樓下閂水喉 (1954)    
    長相思 (1954) ... 僕人
    火燒碧雲宮 (1955) ... 宮女
    人犬恩仇 (1955)    
    新李三娘 (1955) ... 春花
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    血洒情花 (1959) ... 空中小姐
    女人是天神 (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 蝦精
    青春熱 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    蘭閨四鳳 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    妲己 (1964)    
    寶蓮燈 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    歡樂青春 (1966) ... 張雁
    情花朵朵開 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    珊珊 (1967) ... 林曉婷
    垂死天鵝 (1967) ... 安妮
    新陳三五娘 (1967)    
    花月良宵 (1968)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    廖仲愷 (1984)    
    孫中山 (1986) ... 孫夫人